Villa Özellikleri

Kapat

Konum

Kapat

Giriş

Çıkış

Misafirler

Yetişkinler 5 ve üzeri yaştakiler
2
Çocuklar 2 - 5 yaş
0
Bebekler 0 - 2 yaş
0
Seyahatinizde size hayvan eşlik ediyorsa mutlaka ev sahibinize bildirin.

Türkiye’nin hiç bir tatil rotasına benzemeyen Kaş Başka

Türkiye’nin hiç bir tatil rotasına benzemeyen Kaş Başka 30.09.2021
Türkiye’nin hiç bir tatil rotasına benzemeyen Kaş Başka
Türkiye’nin hiç bir tatil rotasına benzemeyen Kaş Başka! Sizlere de tavsiye ediyoruz mutlaka Kaş’a gidin, görün ve keşfedin, çok seveceksiniz. Kaş tarihi dokusu, yeryüzünün ve sualtının doğal güzelliği, nefis gurme restoranlarıyla tekrar tekrar çağıran bir yer.. Tek kelimeyle Kaş aşktır!
Kaş gezilecek yerler ve gurme gezi rotaları açısından cazibesi yüksek bir tatil beldesi.. Pırıl pırıl denizi, etkileyici tarihi dokusu ve doğasıyla kalplerde özel yerini her zaman korumaya devam ediyor.
Neden Kaş?
Öncelikle çok fazla dalış alternatifiyle Türkiye’nin en önemli dalış merkezlerinden biri olan Kaş’ta yamaç paraşütü, treking, kaya tırmanışı gibi aktiviteler yapmanız mümkün. Tarihi ve kültürel anlamda gönülleri doyuran tatil beldesi birbirinden şahane gurme restoranları ile gurme gezi tutkunlarına da göz kırpıyor.
İnsan profilinin yüksek olduğu buram buram kalite kokan Kaş sokaklarında bir kere sesi sonuna kadar açılmış feryat figan müzik yayınları yok. Her şey dahil konseptli ve dört duvar arasına sıkıştırılmış otel tatilleri yok.
Tanesi 50 TL’ye satılan lahmacunlarıyla öne çıkan beachler yok. Ortalarda gezen samimiyetten uzak, vıcık vıcık insanlar yok. Diğer tatil mekanlarında bol bol karşılaşacağınız metropol trafiklerini andıran araç yığınları yok.
Son olarak anlamsız fahiş fiyatlarıyla insanı yaz mevsiminden soğutan gece hayatı yok. Kaş ruhu olan bir tatil destinasyonu. Gelin şimdi birlikte Kaş’ta görülmesi gereken yerler listemize göz atalım.
Kaş Nerede?
Kaş’ta hiçbir zaman dayanılmayacak bir kalabalık görmeyeceksin
Kaş Antalya’nın bir ilçesi olup Antalya’nın en batısında yer alır. Akdeniz Bölgesi’nin en nadide ilçelerinden biri olan Kaş, sualtı, tarihi ve doğal güzellikleri açısından Türkiye’nin en önemli tatil rotalarından biridir.
Doğuda Demre, batıda Muğla Fethiye ilçesi ile komşu olan Kaş Antalya merkeze 170 km. uzaklıktadır. Akdeniz’e 70 km’lik kıyı şeridi bulunan Kaş aynı zamanda Türkiye’ye en yakın Yunanistan adası olan Meis Adasına 2,1 km. mesafede yer alıyor.
Kaş’a Nasıl Gidilir?
Otobüsle Kaş’a Nasıl Gidilir?
Kaş büyük şehirlerin bir çoğundan birçok otobüs firması belirli saatlerde otobüs seferleri düzenliyor. Özelllikle yaz aylarında bu seferlerin sayısı artıyor.
Otobüsle Kaş’a 15 saat süren bir yolculuk sonunda direkt ulaşabilirsiniz. Pek önermediğimiz diğer bir alternatif ise direkt Antalya merkeze otobüsle gelebilir ardından Antalya Otobüs Terminali’nden her saat başı kalkan minibüsleri kullanarak 3 saatlik bir yolculuk sonunda Kaş’a ulaşabilirsiniz.
Özel Araçla Kaş’a Nasıl Gidilir?
Kaş’a ulaşım kendi aracınızla geldiğiniz takdirde yaklaşık 11 saat sürüyor. Muğla Fethiye üzerinden 1,5 saatlik bir yolculuk ile veya Antalya üzerinden Kemer, Kumluca, Finike ve Demre güzergahını kullanarak Kaş’a ulaşabilirsiniz.
Eğer İstanbul’dan Kaş’a nasıl gidilir diye soracak olursanız, özel araç ile Afyon üzerinden Sandıklı, Burdur, Bucak, Korkuteli, Elmalı ve Kaş rotasını kullanarak ulaşabilirsiniz.
Kaş’a Uçakla Nasıl Gidilir?
Kaş’a havayolu ile ulaşım için 2 alternatifiniz var. Kaş’a 220 km. mesafede bulunan Antalya Havalimanı’na veya 150 km. mesafede yer alan Dalaman Havalimanı’na uçak bileti alabilirsiniz. En konforlu tercih bizce Dalaman olur.
Dalaman Havalimanı’nda uçaktan indikten sonra hemen çıkışta bekleyen Fethiye minibüsleri ile 1 saatlik bir yolculuk ile Fethiye otogara gitmeniz gerekiyor.
Ardından Kaş-Antalya arası çalışan tek otobüs firması Batı Antalya Tur ile 2 saatlik yolculuk ile de Kaş’a geçebilirsiniz. Batı Antalya Tur Antalya-Kaş biletleri 30 TL, Fethiye Otogar-Kaş biletleri ise 20 TL.
Bunun dışında çok daha konforlu ve kolay bir transfer varsa o da Dalaman Havalimanı’ndan araç kiralamak veya seyahat acentelerinin shuttle hizmetlerinden faydalanmak olacaktır.
Kaş’ta Gezilecek Yerler
1- Kekova
Kekova Türkiye’nin en büyüleyici ve en iyi dalış noktalarından biridir. Üçağız ve Kaleköy açıklarında yer alan kayalık ada aynı zamanda Batık Şehir olarak biliniyor.
Kara yolu ile ulaşımın olmadığı Kekova’ya Üçağız’dan kalkan tekneler veya Kaş merkezden satın alacağınız tekne turları ile ulaşabilirsiniz. Kaş gezilecek yerler arasında önemli bir yere sahip Kekova’yı mutlaka gezin.
2- Kaleköy ve Simena Kalesi
Karayolu ile ulaşım olmadığından denizden gelmen gerekiyor
Kaleköy; daracık çiçekli sokakları, sırt sırta vermiş evleri, tepede tüm heybetiyle sizleri selamlayan Simena Kalesi, ev yapımı dondurmaları ve Caretta kaplumbağaları ile masalsı bir köy..
Kara ile bağlantısı olup kara yolu ile ulaşımı olmayan köyde sadece 100 kişi yaşıyor. Simena Kalesi enfes manzarası ile tüm Kekova’yı ayaklarınızın altına seriyor.
Simena Kalesi giriş ücreti 10 TL ve müze kart geçmiyor. Kaleköy’de dondurmalar özellikle yenmeli, tek kelimeyle muhteşem! Kavun, çilek, şeftali ve limon özel tavsiyemiz..
Yine denizin içinde kalan Likya kral mezarı şahane fotoğraf kareleri veriyor. Burada küçük ada parçacıkları arasında yüzme olanağınızda var. Burasını Kaş gezilecek yerler ve ölmeden önce Türkiye’de mutlaka görülmesi gereken yerler listenize ekleyin!
Merak edenler için Likya tipi mezarlar hakkında kısa bir bilgi verelim. Likya mezarlarının en belirgin özelliği üst kısmının ters çevrilmiş bir tekneye benzemesidir. Likya mezarları yuvarlak hatlı ve üst kısmında bir şerit olmasıyla bilinir.
Ayrıca mezarların içine Likyalılar bir tane de bozuk para eklerdi. Bunun sebebi ise ölülerin bu tekne ile cennete giden gemiye ulaşacağı ve gemiye binebilmek için bozuk parayı gemiciye vermeleri gerektiğine inanırlardı.
Bazı kaynaklara göre ise gemiciye para vermemek adına kendilerine ters gemi şeklinde mezarlar inşa ederek bu gemi ile öteki Dünya’ya gideceklerine inandılar.
3- Antiphellos Antik Kenti
Antiphellos Antik Kenti, merkez Kaş’ta gezilecek yerler arasında yer alıyor. 4000 kişilik dimdik ayakta duran Kaş Antik Tiyatrosu, Likya lahitleri ve anıt mezarları ile mutlaka görmeniz gereken yerlerden biridir.
4- Patara Antik Kenti ve Patara Plajı
Patara Antik Kenti
Patara Antik Kenti, Likya Uygarlığı’nın başkentidir. Tarihsel olarak zamanının en önemli ve en gelişmiş şehirlerinden olan Patara, Kaş’a 42 km. uzaklıkta Ovagelemiş Köyü’nde yer alıyor.
Patara Plajı
Patara Plajı 12 km. uzunluğu ve 300 m. ulaşan genişliği ile Türkiye’nin en görkemli plajlarından biridir. Dünyanın en uzun on birinci sahili olarak kabul edilen Patara Plajı’nda ince kum ve sığ bir deniz vardır.
Hemen hemen hiç durmayan rüzgarı nedeniyle de rüzgar sörfü için tercih edilen bir plajdır. Ayrıca sit alanı olan Patara Plajı Caretta kaplumbağalarının yavruladıkları bir yer olması sebebiyle koruma altına alınmıştır.
5- Kalkan
İçini ısıtıcak bir belde Kalkan
Kalkan hazır Kaş’a kadar gelmişken görmenizi önerdiğimiz yöredeki diğer bir tatil beldesidir.
Kalkan denildiğinde akla ilk Kaputaş Plajı geliyor çünkü Kaputaş Kalkan’a sadece 6 km. mesafede. Yabancı turist ağırlıklı bir profili olan Kalkan’da yat limanı, dar sokaklarında begonvillerin sarktığı eski evleri görülmeye değer.
Aynı zamanda çok sayıda teras barları ve gurme restoranları ile yeme içme tutkunları içinde tercih edilebilecek bir rota. Denize girmek için Kalkan Halk Plajını tercih edebilirsiniz.
6- Fethiye Saklıkent Kanyonu
Saklıkent Kanyon’a mutlaka gitmelisin
Saklıkent Kanyonu; içinde Bey Dağları’nın kaynak suyu akan yaklaşık 15 km. uzunluğunda eşine az rastlanır bir doğa harikasıdır. Fethiye’ye gelmeden Saklıkent-Kemer kavşağından, Saklıkent istikametine doğru 32 km. yol yapmanız gerekiyor.
Tlos Antik Şehri’ne çok yakın olan Saklıkent Kanyonu’nda şiddetli akıntıda soğuk su akıyor.
Kanyonun keşfi çok eski bir tarihe dayanmıyor. Rivayetlere göre bir çobanın keçisini buraya kaçırması sonucunda keçisinin peşinden gitmesiyle keşfettiği kanyon, çevre yerleşkelerde merak konusu olmuş.
Çobanın burayı bildirmesinin ardından Çevre ve Orman Bakanlığı’nın Saklıkent’i Milli Park ilan etmesinden sonra, özel firmalarında da desteği ile Saklıkent bugünkü halini almış.
7- Likya Uygarlığı Antik Kentleri
Likya’nın Antik Mezarları
Kaş onurları ve özgürlükleri için yaşayan Likya halkının tarihini keşfetmek için de iyi bir destinasyon! Likya Krallığı’nın en önemli kentleri Patara (başkent), Xanthos, Pinara, Olympos, Myra ve Tlos Kaş’a yakın noktalarda konumlanıyorlar. Bu antik kentlere Phaselis de eklenebilir.
Teke Yarımadası’nda Likya Uygarlığı’na ait daha küçük kentler de yer alıyor ve bu kentlerin varlığı sistemli kazılar, sikkeler ve yazıtlardan biliniyor.
Likya halkının hikayesi bize kalırsa en az Game Of Thrones kadar iyi bir prodüksiyona sahip dizi veya film olmayı hak ediyor. Öyle ki bu halk esir olmaktansa diri diri kendilerini ateşte yakacak kadar onurlu..
8- Meis Adası
Meis Adası Türkiye’ye en yakın Yunan adasıdır. Eğer schengen vizeniz ve pasaportunuz varsa bu şirin adayı görmeden dönmeyin.
Deniz ürünleri konusunda nefis restoranlara sahip Meis Adası’na hergün Kaş eski limandan sabah 10:00’da feribot seferi var. Günlük bu turların dönüş saati ise 16:00’da gerçekleşiyor. Çarşamba ve Cumartesi günleri arzu edenler için 18:00 gidiş 23:00 dönüş olmak üzere akşam seferleri de yapılıyor.
Eğer schengen vizeniz yok ise günübirlik Meis vizesini Kaş’tan alabiliyorsunuz fakat schengen vizesi ile aynı fiyata geliyor.
9- Olimpos, Çıralı ve Adrasan
Kaş’ta sadece harika bir deniz yok, aynı zamanda derin bir tarih var
Eğer Kaş’ta biraz daha uzun kalacaksanız 2 saat mesafede yer alan Olimpos’a da vakit ayırmanızı öneririz.
Olimpos Antik Kenti, Çıralı ve Adrasan sahilleri de mutlaka görmenizi tavsiye ettiğimiz yerlerdendir. Kaş’ta gidilecek yerler arasında en uzak noktada olsa bile Olimpos; Deniz Feneri, Yanartaş ve etnik müzikler yapan barları ile mutlaka gitmenizi önerdiğimiz bir rota.
Genel olarak en önemli noktalara değinerek Kaş’ta nereye gidilir sorunuza detaylı cevaplar vermeye çalıştık. Sırada olmazsa olmazlardan Kaş’ta denize girilecek yerler listemiz var.
Kaş’ın en güzel plajları
Antalya Kaş plajları listemize öncelikle merkeze yakın plajlardan başlayacak ve uzak noktalara doğru listemizi genişleteceğiz.
Malumunuz Antalya Kaş sahilleri genel olarak kayalıklardan oluşuyor. Fakat ahşap platformlar üzerinden veya küçükte olsa belli başlı yerlerde konumlanmış kumsallardan denize girebiliyorsunuz.
Listemizde Kaş’ın en güzel plajları olan tam 10 sahile yer verdik.
1- Küçük Çakıl Plajı
Küçük Çakıl Plajı tam Kaş merkezde yer alan takriben 8-10 kişinin havlusunu serebileceği çakıl taşlı bir alana sahip, giriş ücreti olmayan bir plaj.
Fakat Kaş merkezde denize girilebilecek en önemli noktalardan olduğu için Kaş ile özdeşleşmiş ve revaçta bir yer. Kaynak suları ile beslenen plajda deniz soğuk ve rengi şahane...
2- Büyük Çakıl Plajı
Denizin turkuazlığı…
Büyük Çakıl Plajı, Kaş merkeze 1,5-2 km. mesafede yer alıyor. Doğal ve salaş bir koy olan Büyük Çakıl plajında da Küçük Çakıl’da olduğu gibi kaynak suları ile beslendiğinden deniz soğuk.
Turkuaz renkli denize sahip Büyük Çakıl Plajı’na giriş ücretsiz sadece şezlong ve şemsiye için 10 TL ödemeniz gerekiyor. Eğer diğer plajlarda olduğu gibi burada yemek yer ve birşeyler içerseniz bu ücreti yine ödemek zorunda kalmıyorsunuz.
3- Limanağzı Plajları (Nuri’s Beach, Delos Beach, La Moda Beach ve Bilal’in Yeri)
Limanağzı diğer Antalya Kaş plajları arasında biraz daha maliyetli olsa da bizim en çok sevdiğimiz Antalya Kaş sahilleri arasında yer alıyor.
Mavi tur yapan teknelerin ve özel yatlarında uğrak noktası Limanağzı’na Kaş merkez eski limanda yer alan küçük teknelerle geçebiliyorsunuz. 
Limanağzı’nda Nuri’s Beach, Delos Beach, La Moda Beach ve Bilal’in Yeri olmak üzere 4 adet özel beach hizmet veriyor. Hemen hemen hepsi yan yana dizili olduğundan deniz tüm plajlarda mükemmel.
Fakat hizmet kalitesi ve alacağınız keyfi düşünürseniz bizim tavsiyemiz La Moda Beach ve Bilal’in Yeri olur. Özellikle La Moda Beach Limanağzı’nda mutfağı en sağlam plajdır.
4- Kaputaş Plajı
Biraz inişli çıkışlı olsa da buna değer!
Kaputaş Plajı denizi, kumu ve dalgası ile benzersiz bir yer. Kaş ve Kalkan arasında kalan Kaputaş bize göre Türkiye’de en mükemmel denize sahip plaj..
Her nimetin bir külfeti vardır kabilinden plaja ulaşması da oldukça zahmetli.. Takriben 195 basamak merdiven inip çıkmanız gerekiyor, fakat kesinlikle değiyor. Genel olarak dalgalı bir denize sahip Kaputaş’ta insanlar özellikle plajın kıyısında dalgalarda eğlenmek için geliyorlar.
Hele ki o turkuaz renkli suyu avuçlarınızda hissedin bizi daha iyi anlayacaksınız. 
Kaputaş Plajı’nda Kaş Belediyesi tarafından işletilen bir adette tesis bulunuyor. Tesis içerisinde restoran ve kafe bulunuyor.
5- Mavi Mağara
Mavi Mağara Kaputaş Plajı’na 200 metre mesafede yer alıyor. Karadan ulaşımın olmadığı 40 metre uzunluğundaki mağaraya teknelerle veya Kaputaş Plajı’ndan kiralayacağınız kanolar ile gidebilirsiniz.
Muhteşem turkuaz rengi ve denizin mağaraya yansıyan silüeti ile yüzmek için burası da iyi bir alternatif.
6- Hidayet’in Koyu
Kaş’ın en güzel beach’lerinden bir tanesi
Hidayet Koyu turkuaz renkli denizi ve sualtı bitki örtüsüyle tartışmasız Kaş’ın en güzel plajlarından biri. Kaş merkeze 2,5 km. mesafede Çukurbağ Yarımadası’nda yer alan Hidayet’in yeri aynı zamanda Kaş’ın en kalabalık ve en çok talep gören plajıdır.
Şimdilerde Blanca Beach olarak yeni bir işletmeye dönüşen Hidayetin Koyu’nda giriş ücreti yok. Sadece şezlong için 10TL, şemsiye için 5TL ödemeniz gerekiyor.
Bu tutarların dışında yediğiniz içtiğinize ekstra ödeme yapıyorsunuz. Yer bulmanın imkansız olduğu plaja sabah çok erken saatlerde gitmeniz gerekiyor. Hatta plajda bir rivayete göre günün ilk ışıklarıyla şezlonglara havlusunu atıp Kaş merkeze kahvaltı için geri dönen insanlar bile varmış.
7- İnceboğaz Plajı
İnceboğaz Plajı, Kaş Çukurbağ Yarımadası en ince noktasında yer aldığı için bu ismi almış. Hatta Kaş Çukurbağ yarımadası bu noktada öyle dar ki Çınar Beach her iki plajıda tek başına işletiyor. Kaş merkeze 1 km. uzaklıkta yer alan İnceboğaz Plajı’nda deniz suyu ılık.
İnceboğaz Plajı’nda giriş ücreti alınmıyor fakat şezlong ve şemsiye için 10 TL ödemeniz gerekiyor. Eğer diğer plajlarda olduğu gibi Çınar Beach’te bir şeyler yer içerseniz şezlong ve şemsiye ücreti almıyorlar.
8- Kaş Belediye Plajı
Kaş Belediye Plajı yine Çukurbağ Yarımadası’nda İnceboğaz ve Hidayet’in Yeri arasında yer alıyor. Kaş Belediye Plajı temiz ve turkuaz dalgasız deniziyle keyifli bir plajdır.
Çocuklu ailelerin rahatlıkla tercih edebileceği bu plajda belediye tarafından işletilen bir de kafe mevcut.
9- Akçagerme Plajı
Kaş merkeze 2 km. mesafede Gökseki Köyü sapağında yer alan Akçagerme Plajı doğal bir koyda yer alıyor.
Özel bir beach olan Akçagerme’yi çocuklu ve bebekli aileler için tereddütsüz öneriyoruz. Makul fiyatlar, samimi çalışanlar, temiz ve dalgasız sığ deniz, restoran, su kaydırağı ve geniş alanı ile bir çok aktiviteyede müsait bir tesis.
10- Kaş Merkez Özel Beachler
Kaş’ta tercih edebileceğin birçok beach var
Küçük Çakıl Plajı’nın sağında Derya Beach solunda ise Çınarlar Beach olmak üzere girişleri ücretsiz olan, ayrıca şezlong ve şemsiye ücreti ödeyebileceğiniz özel beachler yer alıyor.
Denize kayalıkların üzerine oturtulmuş platformlardan girildiği bu iki beachte yer bulabilmek için sabah erken saatlerde gitmeniz ve hatta bir gün öncesinden yer ayırtmanız gerektiğini belirtmek isteriz.
Yine Kaş eski limanının sağ tarafında kalan Elit Beach Restaurant platform üzerinden denize girebileceğiniz ve bizim mutlaka önderdiğimiz bir plaj. Çünkü bizim gibi Gurme gezi yapanlar için mutfak her zaman ön plandadır. Elit Restaurant Beach Kaş’ta deniz keyfi sürerken fine dining deneyimini yaşayabileceğiniz tek restoran.
Denize girilecek en iyi Antalya Kaş plajları listemizi tamamladıktan sonra şimdi Kaş’ta Ne Yapılır? sorusunun cevabını detaylı olarak verelim.
Kaş’ta Ne Yapılır?
1- Kaş’ta Tüplü Dalış
Kaş’ta dalış olmazsa olmaz aktivitelerden biridir. 21 farklı dalış noktasıyla Türkiye’nin en iyi tüplü dalış rotası burası.
Kaş’ta denizin altı kadar üzeride oldukça renkli olduğunu söyleyebiliriz. Bunun dışında Caretta görme ihtimaliniz ve denizin altında M.Ö. 1300’lere kadar uzanan bir tarih ile karşılaşma olasılığınız yüksek.
Sualtı kanyonları, rengarenk balıklar, çeşit çeşit deniz canlıları ve profesyonel dalış okullarının olmasından hiç bahsetmedik bile! Bizim için Kaş’ta neler yapılır sorusunun ilk cevabı kesinlikle scuba diving olacaktır.
2- Kekova Tekne Turu
Tekne turuna katılıp el değmemiş güzellikleri keşfedebilirsin
Kekova tekne turu Kaş’ta mutlaka yapmanızı önerdiğimiz bir aktivite. Kaş merkezde Kekova tekne turunu satın alabileceğiniz bir çok tur şirketi yer alıyor.
Biz Gurmex.com ile Kaş keşfine denizden devam etmek amacıyla Kaş’ın en iyi tur organizatörlerinden biri olan Savonia Travel Agency ile kendimizi Akdeniz’in turkuaz sularına bıraktık.
Öncelikle tur şirketleri sizi Kaş merkezden özel shuttle ile Üçağız köyüne götürüyor. Üçağız Kekova Marina’da size ayrılan tekne ile Akdeniz’in turkuaz sularına doğru mükemmel bir yolculuk başlıyor.
Mavi yolculuk boyunca sırasıyla Tersane Koyu, Akvaryum Koyu, Batık Şehir, Korsan Mağarası‘nı gezip ardından Gökkaya Koyu‘nda yemek molası veriyorsunuz.
3- Kaş Safari Turu
‘Sulu’ şakalara hazırlıklı ol!
Yine diğer olmazsa olmaz tavsiyemiz Kaş safari turu.. Her zaman olduğu gibi bu turda da tercihimiz Savonia Travel Agency oldu. Sabah Kaputaş Plajı’nda fotoğraf çekilme molası ile başlayan safari, Kaş köyleri içinde en güzel olanlarından Üzümlü Köyü’nde kahvaltı ikramı ile devam ediyor.
Ardından içi su dolu balon ve su tabancası tedarikiyle yapılacak su savaşlarına hazırlık yapıyorsunuz. Önemli tavsiye eğer su şakalarından gerçekten hoşlanmıyorsanız bu turu tercih etmeyin!
Çünkü buz gibi kaynak sularıyla fena halde ıslanacaksınız. Yalan yok bize göre Kaş’ta safarinin en eğlenceli kısmıdır su savaşları.. Üzümlü Köyü ve Fethiye Saklıkent Kanyonu arasında 13 km’lik bir parkurda yapılan su savaşlarında farklı safari araçları ile karşı karşıya gelecek ve çılgınlar gibi birbirinizi ıslatacaksınız.
Saklıkent Kanyonu’na vardıktan sonra grup halinde bu muazzam kanyonu gezmeye başlıyorsunuz. Kanyon gezisi tamamlandıktan sonra yine kanyonda yer alan mekanlardan birinde öğle yemeği arası veriliyor.
Yemekte alabalık veya tavuk arasında seçim yapmanız gerekiyor. Tekne turunda olduğu gibi açık büfe salata, pilav ve makarna ikramı burada da mevcut. Arzu edenler Saklıkent kanyonda body rafting veya boat rafting yapabiliyorlar.
Yemek faslı bittikten sonra sırasıyla çamur banyosu, Patara ve Kaputaş plajına gidiliyor. Patara Plajı ve Kaputaş Plajı’nda birer saatlik yüzme molası veriliyor. Bize göre Kaş’ta neler yapılır sorusunun önemli cevaplarından biri Safari’dir.
4- Kaş Yamaç Paraşütü
Türkiye’nin en keyifli ve önemli yamaç paraşütü noktalarından biri olan Kaş’ta Akdeniz’in yeşil dağları ve mavi denizin üstünde bir kuş edasıyla yavaş ve süzülme yumuşaklığında uçacaksınız.
Bu hayatınızın kırılma noktası ve en önemli anı olacak aktiviteyi asla atlamayın!
Hayatınızda ilk kez bir kuş özgürlüğünü yaşayacak, bazen dağların üstünde koşan vahşi Akdeniz keçilerini ve caretta kaplumbağalarını seyredeceksiniz. Bazende şahin ve kartallar ile yanyana uçacaksınız.
Tam karşınızdan sizi selamlayan Meis Adası ve Kaş Yarımadası’nın güzelliği ise sizi kesinlikle büyüleyecek. Daha sonra bir martı zerafetiyle yavaş yavaş süzüle süzüle Kaş eski limana konacaksınız.

DİĞER BLOG KONULARI