Villa Samir 3 Hakkında
Villa Samir 3, Kalkan Kızıltaş mevkiinde konumlanmaktadır. 3 yatak odalı 6 kişi kapasitesi bulunmaktadır. Yatak odalarının hepsinin kendine ait banyosu mevcuttur. İç mimarisi, lüks eşyalarla donatılmış olup konforlu bir tatil geçirebilmeniz adına özenle tasarlanmıştır. Modern dış mimarisi ile dikkat çeken Villa Samir 3, panoramik deniz manzarasına sahiptir. Çatı terasında bulunan jakuzide dinlenirken deniz manzarası da size eşlik edecektir.
NOT: Salonda bulunan açılabilir kanepelerle birlikte villanın kapasitesi 8 kişi olmaktadır.
NOT: Villa Samir 1, Villa Samir 2, Villa Samir 3 ve Villa Samir 4 benzer özelliklere sahip yan yana villalardır. Aynı anda kiralama imkanı ile kapasite arttırılabilmektedir.
NOT: 7 gece altındaki kiralamalarda 300 TL temizlik ücreti yansıtılmaktadır.
NOT: Havuz ısıtması mevcuttur. Haftalık 1000 TL ekstra ücret karşılığında açılmaktadır.
Yatak Odaları
1.Yatak odası: Suit odadır. Bir adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, klima, makyaj masası, komodin, ebeveyn banyo-wc si, balkona çıkışı bulunur.
2.Yatak odası: Suit odadır. Bir adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, klima, makyaj masası, komodin, ebeveyn banyo-wc si, balkona çıkışı bulunur
3.Yatak odası: Suit odadır. İki adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, klima, komodin, ebeveyn banyo-wc si, balona çıkışı bulunur.
Yatak odalarında temiz nevresim ve havlu takımları yer almaktadır.
Mutfak
Lüks ve geniş bir mutfağa sahiptir. Buzdolabı, bulaşık makinası, çamaşır makinesi, fırın, 4´lü ocak, kettle, 6 kişilik yemek takımı, tava, tencereler, çatal, bıçak vb. Mutfağımız ´da misafirlerimiz için her şey düşünülmüştür. Ayrıca tatil esnasında eksik bir ürün olursa bize söylediğiniz durumda hemen tedarik ediyoruz sizin için.
Kapasite
Villa en fazla 6 kişi konaklayabilir.
Salon
Salonumuzda rahat, kaliteli, oturma gurubu, klima, LCD ve uydu alıcısı, havuz başına ve bahçeye çıkış vardır.
Internet
Kablosuz sınırsız wi-fi bulunmaktadır.
Klima
Salon da klima mevcuttur.
Temizlik ve Çarşaf
Villamız size tamamıyla temiz halde teslim edilir. Haftada bir temizlik yapılmaktadır. Villamızda çamaşır makinası mevcuttur isteğiniz doğrultusunda kendiniz yıkamak isterseniz yıkayabilirsiniz ama ekstra yeni temiz çarşaf, yastık kılıfı vs. isteğiniz olursa bizden ücret karşılığı temin edebiliriz.
Havuz
Özel yüzme havuzu bulunur. 8mx4m dir. Derinlik 150cm dir
Bahçe
Havuz terasımızda ve bahçemizde, şezlong, güneşlenme şemsiyesi, barbekü, yemek masası ve sandalyeleri bulunmaktadır.
Önemli Bilgiler
Su, internet, mutfak gazı, günlük sabah erken saatte havuz ve bahçe bakım ve kontrolü, tatil esnasında herhangi bir yardıma ihtiyaç durumunda villamıza bakan görevli tarafında yardım vs. fiyata dâhildir. Uçak bileti, fazla temizlik, yeni çarşaf, yeni havlu, yatık kılıfı vs. tatil ve sağlık sigortası vs. fiyatlarımıza dâhil değildir. Villamızı kiralayan müşterimiz, www.tatilvillacisi.com web adresinde belirtilen Kiralama Şartlarını önceden kabul etmiş sayılır.
Depozito
500 TL veya eş değerinde yabancı para birimi kırık, dökük, hasar, zayi, kayıp vs. için villaya giriş de kapora olarak yetkili kişi tarafından alınır. herhangi bir problem olmadığı durumda çıkış saatinde ödemiş olduğunuz rakam size Kalkan Kızıltaş yazlık kiralık Villa’mızda geri teslim edilir.
ÖNEMLİ NOT: Doğa içerisinde konuma sahip olan Tüm villalarda, çevrede; kelebek, böcek, karınca, sinek vs. bulunma ihtimali vardır, bu gayet doğaldır.
Tüm villalarımız, ilk gün giriş saati 16:00 ‘dır. Çıkış saatlerimiz son gün sabah 10:00 ’dur. Aradaki zaman diliminde temizlik yapılmaktadır. Zor durum yaşanmaması için giriş-çıkış saatlerine dikkat edilmesini rica ederiz.
- Kalkan; coğrafi yapısı bakımından, yamaç üzerine kurulmuş bir yerleşim yeridir. Kalkan ve çevresinde bulunan tüm villalarımıza ulaşmak için, yokuş yukarı çıkılmaktadır.