Kalkan´ın İslamlar Köyü´nde bulunan, muhafazakar kiralık villamız Villa Calist 1, deniz ve doğa manzarasıyla muhteşem bir tatil imkanı sunmaktadır. Villa Calist 1 Havuzu korunaklı olduğu için tesettürlü ailelere uygun olarak dizayn edilmiştir.
Villamız 4 yatak odasına sahip ve 8 kişi kapasitelidir.
-Kalkan Kışla ve Kalkan merkez ve köyleri; coğrafi yapısı bakımından, yamaç üzerine kurulmuş bir yerleşim yeridir. Kalkan ve çevresinde bulunan tüm villalarımıza ulaşmak için, yokuş yukarı çıkılmaktadır.
NOT: 1 Hafta altı konaklamalarda ekstra 400tl temizlik ücreti alınmaktadır.
NOT: 21 Haziran - 30 Eylül tarihleri arasında iç havuzlarda ısıtma istenirse günlük 100 tl ekstra ücret talep edilmektedir.
NOT: Villaya ulaşımda son 700-800 metresi stabilize ve yokuş yoldan oluşmaktadır.
Yatak Odaları
1.Yatak Odası : Bir adet çift kişilik yatak, komodin, klima, elbise dolabı, makyaj masası, ebeveyn banyo-wc si bulunmaktadır.
2.Yatak Odası : Bir adet çift kişilik yatak, komodin, klima, makyaj masası, elbise dolabı, ebeveyn banyo-wc si, balkon ve balkonda masa ve sandalye bulunmaktadır.
3.Yatak Odası : İki adet tek kişilik yatak, komodin, klima, şifonyer, elbise dolabı, ebeveyn banyo-wc si balkon ve balkonda masa ve sandalye bulunmaktadır.
4.Yatak Odası : Bir adet çift kişilik yatak, komodin, klima, makyaj masası, elbise dolabı, ebeveyn banyo-wc si, balkon ve balkonda masa ve sandalye bulunmaktadır.
Mutfak
Lüks ve geniş bir mutfağa sahiptir. Buzdolabı, bulaşık makinası,ankastre fırın, mikrodalga fırın, 4´lü ocak, kettle, 8 kişilik yemek takımı,masa ve sandalyeler, tava, tencereler, çatal, bıçak vb. Mutfağımız´da misafirlerimiz için herşey düşünülmüştür. Ayrıca tatil esnasında eksik bir ürün olursa bize söylediğiniz durumda hemen tedarik ediyoruz sizin için.
Kapasite
Villa en fazla 8 kişi konaklayabilir.
Salon
Salonumuzda rahat, kaliteli oturma gurubu, TV ve uydu alıcısı, havuz terasına çıkış bulunmaktadır.
Internet
Kablosuz sınırsız wi-fi bulunmaktadır.
Klima
Yatak odalarında klima mevcuttur.
Temizlik ve Çarşaf
Villamız size tamamıyla temiz halde teslim edilir. Haftada bir temizlik yapılmaktadır. Villamızda çamaşır makinası mevcuttur isteğiniz doğrultusunda kendiniz yıkamak isterseniz yıkayabilirsiniz ama extra yeni temiz çarşaf, yastık kılıfı vs. isteğiniz olursa bizden ücret karşılığı temin edebiliriz.
Havuz
Özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Ebatları: 11mx4m dir Derinlik: 150cm dir.
İç yüzme havuz bulunmaktadır. Ebatları:5,20mx2,70m dir.Derinlik:125 cm dir.
Bahçe
Havuz terasımızda ve bahçemizde şezlong, güneşlenme şemsiyesi, masa ve sandalyeler, köşk, BBQ, çocuk parkı bulunmaktadır.
Önemli Bilgiler
Elektirik, su, internet, mutfak gazı, günlük sabah erken saatte havuz ve bahçe bakım ve kontrolü, tatil esnasında herhangi bir yardıma ihtiyaç durumunda villamıza bakan görevli tarafında yardım vs. fiyata dahildir. Uçak bileti, fazla temizlik, yeni çarşaf, yeni havlu, yatık kılıfı vs. tatil ve sağlık sigortası vs. fiyatlarımıza dahil değildir. Villamızı kiralayan müşterimiz, www.tatilvillacisi.com web adresinde belirtilen Kiralama Şartlarını önceden kabul etmiş sayılır.
Depozito
1000 Türk Lirası veya değerinde diğer yabancı para birimi kırık, dökük, hasar, zayi, kayıp vs. için villaya girişde kapora olarak yetkili kişi tarafından alınır. Herhangi bir problem olmadığı durumda çıkış saatinde ödemiş olduğunuz rakam size geri teslim edilir.
ÖNEMLİ NOT: Doğa içerisinde konuma sahip olan Tüm villalarda, çevrede; kelebek, böcek, karınca, sinek vs. bulunma ihtimali vardır, bu gayet doğaldır.
Tüm villalarımız, ilk gün giriş saati 16:00 ‘dır. Çıkış saatlerimiz son gün sabah 10.00 ’dur. Aradaki zaman diliminde temizlik yapılmaktadır. Zor durum yaşanmaması için giriş-çıkış saatlerine dikkat edilmesini rica ederiz.
- Kalkan; coğrafi yapısı bakımından, yamaç üzerine kurulmuş bir yerleşim yeridir. Kalkan ve çevresinde bulunan tüm villalarımıza ulaşmak için, yokuş yukarı çıkılmaktadır.